BESTEMMINGEN

3 dagen - € 425,-
Zuid-Limburg

Vlag van Nederland - Wikipedia

Maak op een speelse en ongedwongen manier kennis met verschillende rijtechnieken, afgestemd op je eigen niveau. Of scherp je mountainbikevaardigheden verder aan.

5 dagen - € 425,-
Fichtelberg

Duitsland Vlag Nationaliteit - Gratis vectorafbeelding op Pixabay

Een lang weekend trails rijden in het onontdekte mountainbike-walhalla van Duitsland. Tijdens het weekend rijden we technische trails en genieten we van de prachtige omgeving.

7 dagen - € 1.550,-
Nauders


Grensverleggend mountainbiken rond Lago di Molveno. Een week lang de tofste singletrails rijden: flow gegarandeerd! We beginnen rustig met blauwe flow trails en bouwen op naar hardcore zwarte trails.

7 dagen - € 1.150,-
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Allpa # allpa Franse vlag 20x30cm - Boottotaal.nl

Rond het sfeervolle plaatsje Villefort ligt een netwerk van afwisselende singletracks met prachtige uitzichten. Van daaruit maken we bijzondere dagtochten diep de natuur in telkens in een andere windrichting. Je verblijft in de sfeervolle gȋte Mas de l’Affenadou.

7 dagen - € 1.450-
Mallorca 2

Spaanse Vlag - Vlag Spanje - Spanje Vlag - 60 x 90 cm - Zonder Ringen | bol.com

De Trans Mallorca is een pittige, uitdagende tocht voor mountainbikers die het technische werk niet uit de weg gaan. In zes etappes rijd je door het ruige Tramuntana-gebergte, over technische singletracks tussen amandelplantages, olijf- en citroenboomgaarden.

7 dagen - € 1.150-
ventoux

Allpa # allpa Franse vlag 20x30cm - Boottotaal.nl

Heel afwisselende week in de Drôme Provençale. Je rijdt tussen lavendel, truffelvelden, olijfboomgaarden, langs stapels muurterrassen en door historische dorpen en steden. Maar ook door ongerepte natuur, tussen kalkbergen en steile kammen begroeid met eiken- en dennenbossen.

7 dagen - € 1.550-
Provence

Allpa # allpa Franse vlag 20x30cm - Boottotaal.nl

Avontuurlijke TransAlp trektocht vanuit Digne les Bains over de uitlopers van de Alpen door de Provence naar de Cote d‘Azur aan de Middellandse zee. Over ruige singletracks, door dichte bossen en karakteristieke Zuid-Franse dorpjes.

data nog niet bekend - € 100,-
Winterberg

Duitsland Vlag Nationaliteit - Gratis vectorafbeelding op Pixabay

Mountainbiken door kombochten, springen over kleine tafels, balanceren op de North Shore, vette drop offs en nog veel meer spektakel. Voor de enthousiaste mountainbiker, die onder deskundige en veilige leiding kennis wil maken met de downhill technieken of zijn skills daarin verder wilt uitbreiden.