ONZE AANPAK

Onze mountainbike-reizen worden geleid door gespecialiseerde, gediplomeerde mountainbike-instructeurs, die van hun passie hun beroep hebben gemaakt. Niet dromen, maar doen! Vakmensen die constant zoeken naar uitdagende trials, naar ideale methoden om deelnemers op een hoger rijtechnisch niveau te brengen voor maximaal plezier en ontspanning.

Eén ding is zeker, tijdens onze reizen verbrand je veel calorieën maar tank je voor een jaar weer nieuwe energie! Tijdens onze reizen verricht je inspanningen waardoor je uitgerust terugkomt!

Bij ons staat de hele mountainbikebeleving centraal. Wij kennen in de gebieden alle variaties in routes en begeleiden die met rijtechnische tips en trucs. Of je nu een sportieve beginner of ervaren berggeit bent, vrouw of man, je beleeft een fantastische week! De tocht wordt begeleid door ervaren instructeurs van MTBCLINIC.NL. De verhouding instructeurs/deelnemers ligt 1 op 7 en zij zorgen voor een veilige route.

Actieve begeleiding betekent dat wij je niet vooraf vastleggen op een bepaald niveau maar elke dag de uitdagendste route kiezen die het beste bij je past. Eventueel stellen we je mountainbike daarvoor (nog) beter af. Materialen hiervoor leveren we tijdens de reizen tegen kostprijs.

De instructeurs zijn ervaren Alpen-gidsen, getrainde EHBO-ers en monteurs. Ze zijn uitgerust om in geval van nood snel en accuraat de hulpdiensten in te schakelen.

Uitdagendste routes

Wij kiezen na langdurige voorbereiding de mooiste gebieden met de aantrekkelijkste trails. Het is nogal een verschil of je over veertig kilometer gravel of veertig kilometer technisch singletrack rijdt!

Optimale verzorging

De prijzen van de reizen zijn geen ‘vanaf-prijzen’ maar inclusief een uitgebreid ontbijt, smaakvolle lunchpakketten die wij voor je klaarmaken en avondmaaltijden van zeer hoog niveau. Je hoeft ‘s avonds nooit op zoek naar een betaalbaar restaurant.
Je hebt dus geen huishoudelijke zorgen. Alles is tot in de puntjes geregeld. Wij staan klaar om je mountainbike af te stellen voor de volgende dag. Met het juiste gereedschap en ervaring worden eventuele reparaties snel uitgevoerd!

All inclusive is ook: gratis grote bidon, gratis protectie, gratis gebruik RC mountainbikeschoenen én een gratis clinic.

Maximale ontspanning

Er is alle ruimte om, onder het genot van een goed glas wijn, op de dag terug te kijken. ‘s Avonds vindt de briefing voor de volgende dag plaats. Alles in een gezellige, relaxte sfeer want het leven om het mountainbiken is net zo belangrijk als het mountainbiken zelf!

Mountainbike Adventures is onderdeel van MTBCLINIC.NL, aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

EHBO

De instructeurs van MOUNTAINBIKE-ADVENTURES.NL zijn dankzij hun kennis en gereedschappen in staat om pechgevallen onderweg op te lossen. Bij elke clinic gaat een instructeur mee met EHBO- of een First Responder-diploma, inclusief reanimatie.
Alle instructeurs worden van de laatste ontwikkelingen op de hoogte gehouden, door herhalingscursussen te volgen.

Zie ook reviews en referenties: lees wat anderen van ons vinden.